Son Ders

16. ve 21. derste bahsettiğim rahat kadınlardan biriyseniz:
Kızım sen n'apıyorsun bu ülkede? Bu ülkenin en anarko dinsiz radikal adamı bile senin iyi niyetini, naifliğini, hevesini, heyecanını anlamaz. Sana her daim seni üzeceğini söyler. Ve üzer de gerçekten. Seni sallamaz. Sen de ya taktik yapacaksın, ya da kaçıp gideceksin buralardan. Ya sev ya terket yani.
Bu ülkede bu rahatlık hep hor görülecek kızım. Dışardan sana çok özenecekler, hep yanına gelip seninle olmak isteyecekler, sonunda sen kafanı omuzlarına yasladığın anda herşey değişecek, hiç bir anlamın kalmayacak onların gözünde. Ya onların kurallarına uyup hayat boyu numara yapacaksın (ki biliyorum, bunu asla yapamazsın); ya da çekip gideceksin çünkü başka ülkelerde senin değerini bilen çok fazla adam var, inan ki... Üstüne atlar, bırakmazlar seni orda, bunu da bilesin.

Seçeneklerin bunlar olursa burada bir şekilde mutlu olabilirsin:
Ya topluma resti çekip lezbiyen olacaksın,
Ya çocuk falan istiyorsan sperm bankasından ya da beğendiğin bir adamdan ona hiç sorumluluk yüklemeden çocuk yapacaksın,
Ya yalnız ama güçlü olacaksın ve bundan şikayet etmeyeceksin,
Ya gideceksin,
Ya sürekli maske takacaksın ve gerçek benliğini hiç göstermeyeceksin.

Benden bu kadar. Blog kapanmıştır.

11 yorum:

çilek aşkına dedi ki...

üzüldüm, ne diyeyim. hem aldığım son ders olmasına, hem de senin artık yazıyı bırakmaya karar vermiş olmana. bu işte bir haksızlık var. dilerim tekrar yazarsın, başka konular üzerine de olabilir bunlar ve dilerim ben de tekrar seni keyifle okurum. esen kal, sevgiler...

aeiou dedi ki...

blogun okunduğunu bile düşünmüyordum aslında. bu yorumun çok iyi geldi. teşekkür ederim...

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

ben çekip gidenlerden olacam galiba..:)
güzel bir blog oldu aeiou :) eline sağlık.. yeni bir blog aç artık:) blog açma kapama şampiyonu olursun belkim :)) sevgiler UYRGZR-.-

aeiou dedi ki...

ahah tamam :))

Venüs dedi ki...

bitirme bu blogu!!!

aeiou dedi ki...

yazacak başka şey kalmadı. gerisi tekerrürden ibaret. bitmesi lazımdı artık.

Venüs dedi ki...

Mutlaka yeni bişeyler çıkar, hayat devam ediyo sonuçta! Üzüldüm bitmesine.

ipmus dedi ki...

blog güzel arayan bulur.

sizinle özel konuşmak istiyorum bu mümkünmü yani mail yada anlık mesajlaşma programı ile. saçmalıklarımı dinlemek ve yardımcı olmak isterseniz tabii ricam budur.

aeiou dedi ki...

çok mutlu ettin beni ama bunu yapmıyorum. ayrıca bu aralar derin depresyondayım. kendi yolunu kendin çizmelisin.

ipmus dedi ki...

ısrar ediyorum öyleyse hiç birbirini tanımayan insanlar olabiliriz. ama belki bazı sorularımızın cevabı birbirimizdedir. bukdar kısa sürede cevap beklemiyordum. ama aradım buldum ve kaçırmak istemyiorum.

ipmus dedi ki...

neyse pişman oldum öyle yazdığıma istediğiniz gibi olsun yinede cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. bu arada bu blog için verdiğiniz emek takdire şayan. teşekkür ederim..