Ders Arası Mola

Biz burada her derste ahkam kesiyoruz ama bazen işler formüllere göre yürümez; bilirsiniz. Siz bunları bilin de yine de kafanıza göre yaşayın. Biriyle tanışınca her burada yazanı ciddiye almayın, içinizden ne geliyorsa öyle davranın. Bu işlerin formülü yok, malum. Rahat olun siz kısacası.
Özetle:
Yatasınız varsa yatın, yoksa yatmayın. Arayasınız varsa arayın, ondan beklemeyin. Göresiniz varsa gidip işyerinin kapısında bekleyin. Başka şehirdeyse bir bilet alın, gidin kapısını çalın. Tereddütlerde kalmayın. Bırakın ne derse desin. Ne düşünürse düşünsün. Nihayetinde siz onun için değil, kendiniz için yapıyorsunuz hepsini.
Sonradan "Keşke yapsaydım, acaba başka türlü mü olurdu?" diyeceğiniz hiçbirşey içinizde kalmasın.
Yaşayın sonuna kadar.

4 yorum:

gp maksimov dedi ki...

gercek dersler bu molalar olmasin sakin?!

aeiou dedi ki...

olabilir :D keşfetmek okuyucuya kalsın

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

kendinden genç biriyle ( öyle bir-iki yaş deil baya bi genç) çıkmak konusunda ne düşündüğünü merak ediyorum.. bu konudaki fikirlerin nedir??
UYURGZR-.-

aeiou dedi ki...

bu yazıyı yazdığım kafayla soruyorsan (ki şu sıralar mola kafalarındayım) herşey mübah. çık gez toz eğlen. genç olsun yani n'olacak...
diğer yazıları yazdığım anneanne kafasıyla soruyorsan hiç uygun kaçmaz. çünkü ileriye yönelik herhangi bir beklentin olması zor.
bir de yakın bir arkadaşım sorsa ne derim diye düşündüm. onun da cevabı: adamına göre değişir.