26. Ders: Orta Yaşlı Bekar Erkek Modeli

35ine gelmiş erkeklerin bazılarında şöyle bir durum hasıl olmaktadır:
Bu adamlar yaşını başını almıştır, zamanında çok kızı da elden geçirmiştir, eski çapkınlardandır, yakışıklıdır da, ama artık yaşlandığının bilincindedir, kıçındaki kıllar ağarmıştır, belki bir uzun ilişkisi ya da evliliği olmuştur ve bitmiştir, gelmiştir 35'ine, güzel de bir işi vardır (bazen art direktördür, bazen grafiker, bazen tur rehberi, ama mühendis hiç bir zaman olmaz), bütün sanal sosyalleşme sitelerinde profili vardır, aşağı yukarı hepsinde "Carpe diem!" teması üzerine çalışır, genelde yemek yaparken ya da alternatif tatil yörelerinde yaptığı tatillerden çekilmiş bir profil resmi koyar, sinir bozucudur, bir konuşmaya başlasanız sizi ezmek için yapmadığı ukalalık kalmaz, siz onu ciddiye almadıkça size sinir olur, ciddiye alırsanız umrunda bile olmazsınız, güler geçer size.
İşte bu adamlar sizi son derece mutsuz ederler. Çünkü kendileri daima mutsuzdur. Hiç bir şeyi ciddiye almaz bir görüntüleri vardır ama aslında için için bir kaybeden olmanın acısını çekerler. Kedinin uzanamadığı ciğere pis demesi gibi o da evlilere barklılara, sevgilisi olan arkadaşlarına bok atıp durur. Özgüven sorunları almış başını gitmiştir.
Bu yaştan sonra onu toparlamanız zor. Anne ister o, kadın ister, bakıcı ister, ama başkalarını da ister, aşık olmak ister, sonra yeniden aşık olmak ister, ister de ister. Sizi son damlanıza kadar tüketir, sonra posanızı bırakır atar.
Kısacası hiç eğlenceli bir adam değildir. Rahat da değildir. Ama iyi sevişir. Arada sevişin, sonra boşverin gitsin.

Hiç yorum yok: