20. Ders: Eski Sevgiliden Arkadaş

Eski sevgiliden arkadaş/kanka/vb. olmaz.
Masada karşınızda otururken sağdaki soldaki kızları kesen, laf arasında ortaya sizden önceki* eski sevgilisini gördüğünü ve çok kötü olduğunu söyleyen eski sevgiliden bırakın arkadaşı, insan bile olmaz. Ona hayvan denir.
Bir de üstüne bir önceki gece saat 3.00'te size attığı "dostane" mesaja neden cevap vermediğinizi sorduysa istediğiniz cevabı yapıştırabilirsiniz, çekinmeyin. İster "Sevişiyordum, kusura bakma." deyin, ister "Sana ne.". Hatta en iyisi siz cevap bile vermeyin, gidip kendinize bir içki alın.
Suratına bile bakılmaz bu hayvanların.

*Sizden önceki eski sevgilisini görüp kötü olduysa zaten siz arada etkisiz eleman olmuşsunuz demektir. Bu da 11. dersteki travmatik erkeklerden birine tosladınız anlamına gelir.

4 yorum:

T.I dedi ki...

Valla geç fark etmişim blogunuzu, geriye yönelik bir okuma farz.

Sevgiler.
T.İ

aeiou dedi ki...

fazla ders birikmedi zaten henüz. çok zor olmaz.

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

evet..kesinlikle eski sevgiliden dost olmaz.. olursa boku cıkıcağı kesindir..UYRGZR

son nokta dedi ki...

Eski sevgili demek, hâlâ sevişebilme ihtimalin olan insan demek. Eskiden iyi seviştiyseniz, yeniden sevişmenizi kimse engelleyemez; eğer kötüydüyseniz bi ihtimal (1000000/1) kanka olur. Yine de sevişiyor olmak, kanka olmaya engel değildir dersen onu da anlarım; çünkü sevgilim değilsindir, belki de eski sevgilim ve yeni kankamsındır...