10. Ders: Erkek Tavlama Yolları: Gece

Bir kadının bir erkeği tavlama yolları erkeğine göre kimi nüanslar barındırsa da genel kurallar değişmez. 9 (hatta 7,5.Ders ile birlikte 10) derstir söylediğimiz net bir şey var ve siz de artık anladınız herhalde: Erkeklerin peşinden koşulmaz.
Yalnız bu konuyu biraz açmakta fayda görüyorum. "Peşinden koşulmaz" derken demek istediğimiz tabii ki umursamamanız ve etrafınızda bir dolu erkek olması gerektiği. Yok; benim çevrem geniş değil, etrafımda onlarca erkek de yok, takıldım kaldım bu salak herife; diyenlerdenseniz bas bas bağırarak son kez bu derste tekrar ediyoruz: Lütfen adamın peşinde olduğunuzu ona çaktırmayın! Yani adamın peşindeyseniz bile peşinde değilmişsiniz izlenimi verin. Onun gittiği yerlere gidiyorsanız orada başkalarıyla buluşun, onun dibine düşmeyin. Onunla sevişeceğinize adınız gibi eminsiniz ve ağdanızı yapmış, en tahrik edici çamaşırlarınızı giymişsiniz; olabilir; kalkıp adama "Ben bu gece sende kalabilir miyim?" diye yapışmayın! Bunu ayarlamak için ufak yalanlar uydurun; mesela onun evinde içmek üzere arkadaşlarınızı organize edin; gecenin sonunda da orada sızıp kalmış ayağına yatın. O da sarhoşsa herşey süper; yanına yatabilirsiniz; hiç bir sakınca yok. Nasıl olsa ertesi günü hatırlamayacaktır. Ama söylediğiniz sözlere dikkat edin. Sarhoş bile olsa ona söylediğiniz canalıcı cümleleri ertesi gün hatırlayabilir. İyisi mi konuşmayın hiç. Sabah kalkınca da hiçbirşey yaşanmamış gibi evinize dönün.
Yok, eğer sarhoş değilse o zaman iş sizin hünerinize kalmış. Nasıl olsa sizi sarhoş sanıyor; en kötü ihtimalle ertesi sabah hiçbirşey hatırlamadığınızı iddia edersiniz. Herşeyin kolayı var.
Başarılı taktiklerdir. Genelde işe yarar. Büyük ihtimalle sizde de yarayacaktır.
Risklere açık olun.

1 yorum:

son nokta dedi ki...

Gerçekten ne istediğini bilmeyen, içip dağıtan, hatırlamayan, sizin hatırlayıp hatırlamayacağınızı bile kestiremeyen bir erkek için geçerli yorumlar... Bazıları, ertesi gün, bir önceki gece yaşadıkları her şeyi hatuna anlatır. Tabii ki hatunun gururu incinir. Yanlış.
Bazıları ise yaşadığı her şeyin farkındadır ve sadece imada bulunur. Psikolojik savaş! Ama hatun, hatırlamadığını söylediyse yapacak tek şey bu.
Bazı hatunlar da açık açık "güzel bir gece yaşadık" derler ve bazı angutlar da bunu tanıdıkları tüm insanlara anlatır, bazıları da bu kadını tanıdıkları herkesin üstünde tutarlar. Bazıları da her ikisi...
Deneyin ve görün ya da ilk önce karşınızdakini gerçekten görün sonra deneyin... Yeter ki kimseyi aptal yerine koymayın. Sen taktik uygulamayı düşündüysen, emin ol ki bunun farkına varabilecek (eğer bu işte dâhi değilsen; ki dâhi sıfatını hak etseydin bu yazıyı okumazdın.) binlerce insan var.
"Risklere açık olun."
Ha, bir de erkeğin peşinden gerçekten çok koşmayın. Ama hepten de ilgisiz kalmayın. Eeee... Eşeen ziki! Bilsem kadın olurdum. Ayarlayın işte...