Öğle Teneffüsü

Sevgili kızlar,

Şu sıralar aşk hayatımızda herhangi bir gelişme olmaması ve bitkisel yaşamın rahatlığına ayak uydurma sebebiyle derslerimizi aksatmış durumdayız. Merak etmeyin, en kısa zamanda yeniden beraber olacağız.

Bu sırada boş durup paslanmamanız için size ev ödevi veriyorum: Her kız en az üç erkeği kendine aşık edecek. Üç erkeği kendine bağlayan ilk becerikli kızımıza benden 100 puan. Ayrıca kendisi eğer isterse asistanlığımı yapabilir.

Haydi rastgele!

15.Ders: İnanmak ya da İnanmamak

Yakışıklı erkeklerin vaadlerine inanmayın.
Ne kadar inandırıcı gelseler de düşmeyin bu tuzaklara.
Zokayı yerseniz sonra "Ben bunu okumuştum bir yerlerde..." dersiniz.

13.Ders: Hitap Sözcükleri

Hoşlandığınız adam size "Şekerim" diyorsa çok üzgünüz. Ondan size hayır yok.

12.Ders: Sharon Stone'dan İnciler

"Kadınların orgazmları sahte olabilir ama erkeklerin tüm ilişkileri sahtedir." diyor Sharon Stone.
Kaynak için tıklayınız.

11.Ders: 25'i Geçtiyseniz...

Yaşınız 25'i geçti mi? Geçmediyse rahat olun. Sizin için hala bolca ümit var demektir.
Yaşınız 25'i geçtiyse şu tip sorunlarla karşı karşıyasınızdır: Hoşlandığınız adamların çoğu sevgili sahibidir artık. Sevgilisi olmayanlar ise ya gerçekten patetiktir; ya da sevgilisinden yeni ayrılmıştır. Bu erkekler genelde eski sevgililerini unutmak için bir süreye ihtiyaç duyarlar. Kısacası kendileri travmatik tipteki erkeklerdir. Bunlarla başa çıkmak zordur. Bu dönemde çok kızı harcarlar. Onlardan biri olmamak için onlara biraz zaman tanımanız gerekmektedir. Bu süre de genelde ilişki sürelerinin yarısına karşılık gelmektedir. Örneğin adam 7 yıllık bir ilişkiden çıkmışsa onun kendini tam anlamıyla toplama süresi maalesef 3 ila 3,5 yıl arasındadır. Siz onun karşısına o ayrıldıktan 1 yıl sonra çıkmış olsanız bile bu adam büyük olasılıkla sizi harcar. Haberiniz olsun.
Patetik adamlarla mutlu olunabilir mi? Çok çaresizseniz denenebilir. Bu adamlar ailelerin beğeneceği adamlar olurlar genelde. Ama onlar dışında hiçkimse beğenmez. Efendilerdir. İyi baba olurlar. Ama tipin t'si yoktur. Daha önceki derslerde belirttiğimiz 3 maddeyi sağlıyorsa düşünülebilir.
Sevgilisi olanlara ise pek bulaşmanızı tavsiye etmeyiz. Sonra zincirleme reaksiyonlara sebep olur bu tip yakınlaşmalar. Başınıza bela alırsınız. Ayrıca bir erkek sizinle bir sevgilisi varken çıkmaya başlarsa bu sizi de aynı şekilde terkedebileceği anlamına geldiği için bu tip erkeklere yanaşmamakta fayda var.
YANİ; 25'i geçip de sevgilisinden ayrılalı yeterli zaman geçmiş, aradığınız özelliklere uygun, falan filan bir adam yakalarsanız diğerlerine mahal vermeden ivedi olarak harekete geçin.

10. Ders: Erkek Tavlama Yolları: Gece

Bir kadının bir erkeği tavlama yolları erkeğine göre kimi nüanslar barındırsa da genel kurallar değişmez. 9 (hatta 7,5.Ders ile birlikte 10) derstir söylediğimiz net bir şey var ve siz de artık anladınız herhalde: Erkeklerin peşinden koşulmaz.
Yalnız bu konuyu biraz açmakta fayda görüyorum. "Peşinden koşulmaz" derken demek istediğimiz tabii ki umursamamanız ve etrafınızda bir dolu erkek olması gerektiği. Yok; benim çevrem geniş değil, etrafımda onlarca erkek de yok, takıldım kaldım bu salak herife; diyenlerdenseniz bas bas bağırarak son kez bu derste tekrar ediyoruz: Lütfen adamın peşinde olduğunuzu ona çaktırmayın! Yani adamın peşindeyseniz bile peşinde değilmişsiniz izlenimi verin. Onun gittiği yerlere gidiyorsanız orada başkalarıyla buluşun, onun dibine düşmeyin. Onunla sevişeceğinize adınız gibi eminsiniz ve ağdanızı yapmış, en tahrik edici çamaşırlarınızı giymişsiniz; olabilir; kalkıp adama "Ben bu gece sende kalabilir miyim?" diye yapışmayın! Bunu ayarlamak için ufak yalanlar uydurun; mesela onun evinde içmek üzere arkadaşlarınızı organize edin; gecenin sonunda da orada sızıp kalmış ayağına yatın. O da sarhoşsa herşey süper; yanına yatabilirsiniz; hiç bir sakınca yok. Nasıl olsa ertesi günü hatırlamayacaktır. Ama söylediğiniz sözlere dikkat edin. Sarhoş bile olsa ona söylediğiniz canalıcı cümleleri ertesi gün hatırlayabilir. İyisi mi konuşmayın hiç. Sabah kalkınca da hiçbirşey yaşanmamış gibi evinize dönün.
Yok, eğer sarhoş değilse o zaman iş sizin hünerinize kalmış. Nasıl olsa sizi sarhoş sanıyor; en kötü ihtimalle ertesi sabah hiçbirşey hatırlamadığınızı iddia edersiniz. Herşeyin kolayı var.
Başarılı taktiklerdir. Genelde işe yarar. Büyük ihtimalle sizde de yarayacaktır.
Risklere açık olun.

9. Ders: İstisnalar

Çok nadir (bin erkekte bir) rastlanmakla beraber ilk geceden yatsanız da size aşık olacak erkekler çıkabilir.
Hayatınızda 999 kişiye naz çektiyseniz 1000. ile ilk geceden sevişin.
Kasmayın o kadar.